Foto UKZKF
FRNLEN

UKZKFRaadplegingen

Uurrooster van de raadplegingenDeze pagina laat u toe om een onderzoek in onze elektronische lijst van de raadplegingen in te stellen.

Zoeken per sector : 

Zoeken per consulent : 

Naar het ziekenhuis komen kan bij kinderen soms angst veroorzaken. In deze video legt een jonge patiënt uit hoe de consultaties in het Kinderziekenhuis verlopen. Aarzel niet om er met uw gezin naar te kijken!

Voor elke raadpleging, vergeet niet :

  • de afspraakkaart of alle noodzakelijke inlichtingen (naam van de geneesheer, dienst/specialisme) ;
  • het gezondheidsboekje van uw kind ;
  • de identiteitsstukken van uw kind ;
  • een betaalmiddel (euro, bankkaart, Visa), een eis (OCMW) of een betalingsverbintenis.

Telefonisch afspraak maken :

Afspraak maken telefonisch of ter plaatse. U kan ook afspraak langs elektronische weg maken.

N.B. : Onze lijnen zijn op dit ogenblik druk bezet. Het is mogelijk dat u onthaald wordt door een bericht dat uw plaats aangeeft in de wachtrij en de vermoedelijke wachttijd. Dit is minder dan 3 minuten voor meer dan 90% van de oproepen (en zelfs minder dan een minuut voor 75% van de gevallen). Bedankt voor uw begrip.

Herinnering aan afspraak :

Een telefonisch bericht (SMS of voicemail) wordt in bepaalde diensten automatisch verstuurd naar de patiënt om hem de datum en uur van de vastgelegde afspraak te herinneren.

Afspraak annuleren of wijzigen :

Indien u niet op uw afspraak kunt aanwezig zijn, vragen wij u ons te verwittigen op het secretariaat van de afspraken of door ons een bericht te sturen via het specifiek formulier op deze website.

Patiënten die niet komen op hun afspraak zonder 48 uur op voorhand te verwittigen, zullen 25€ moeten betalen

De patiënten no-show vormt een dagelijks probleem waaraan wij allen, medewerkers van de zorgsector en patiënten, dagelijks worden geconfronteerd.

In het kader van ons verbeteringsproject voor de opvolging van patiënten, willen wij de patiënten betrekken bij de zorgprocedure. Patiënten die niet verwittigen, benadelen de activiteit en verhogen de afspraaktermijnen. Een afspraak annuleren die u niet kunt nakomen, betekent de wachttermijn voor iedereen verlagen, u inbegrepen. De gemiste afspraken zonder voorafgaandelijke verwittiging vertegenwoordigen tot 12% van de dagelijkse afspraken.

U kunt uw afspraak annuleren door dit formulier in te vullen of door deze telefoonnummer : +32 (0)2 477.33.11.

Internationale patiënten :

Op deze pagina vindt u informatie over de formaliteiten die internationale patiënten moeten vervullen indien ze in het UKZKF behandeld wensen te worden.

>>Raadplegingen gids : af te drukken versiePDF / Nuttige contactgegevens om een afspraak te maken.