Foto UKZKF
FRNLEN

>>Laatste nieuws : archieven

118 informaties die overeenstemmen met uw onderzoek "bericht" :

Nieuwe dienst radiologie opent zijn deurenNieuwe dienst radiologie opent zijn deuren
Nieuwe dienst radiologie opent zijn deuren! Innovatieve technologiŽen, afleiding & comfort : ontdek onze nieuwe dienst, waar de ervaring van het kind centraal staat!
Bericht•Gepubliceerd op 08/12/2022
GOUD voor het Kinderziekenhuis
Doorzetten & voortdurend verbeteren dankzij jullie: wij dragen deze accreditatie op aan onze patiŽnten.GOUD voor het Kinderziekenhuis Doorzetten & voortdurend verbeteren dankzij jullie: wij dragen deze accreditatie op aan onze patiŽnten.
GOUD voor het Kinderziekenhuis Doorzetten & voortdurend verbeteren dankzij jullie: wij dragen deze accreditatie op aan onze patiŽnten.
Bericht•Gepubliceerd op 07/12/2022
AntimicrobiŽle stoffen: voorzichtig behandelenAntimicrobiŽle stoffen: voorzichtig behandelen
Wereldwijde week van het antimicrobieel beheer (18-24 november 2022) als onderdeel van het initiatief van de WHO en Europa om antimicrobiŽle resistentie te beperken.
Bericht•Gepubliceerd op 25/11/2022
Programma van het Operatie Kwartier hervatProgramma van het Operatie Kwartier hervat
Na de nieuwe algemene vergadering van 17/11 heeft het personeel van de Operatie Kwartier besloten hun stakingsactie op te schorten.
Bericht•Gepubliceerd op 16/11/2022
Diabete neemt toe bij kinderenDiabete neemt toe bij kinderen
In het kader van de Wereld Diabetesdag, die elk jaar in november plaatsvindt, geeft dr. Tenoutasse Ė hoofd van de diabetologiekliniek van het Universitair KinderZiekenhuis Koningin Fabiola (UKZKF)
Bericht•Gepubliceerd op 14/11/2022
Voedingsonderzoek en individuele ondersteuning voor ondervoeding bij kinderenVoedingsonderzoek en individuele ondersteuning voor ondervoeding bij kinderen
De drie instellingen van het H.U.B (Academisch Ziekenhuis Brussel) nemen deel aan de Nutrition Day om te sensibiliseren omtrent ondervoeding in ziekenhuisomgeving. Het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola maakt een balans op van ondervoeding bij kinderen in ziekenhuisomgeving, en betrekt deze patiŽntjes hierbij via het jaarlijkse ĎNutrition Dayí-onderzoek dat op 10 november wordt gevoerd bij de kinderen die in ons ziekenhuis verblijven.
Bericht•Gepubliceerd op 10/11/2022
Wat is uw kennisniveau over uw medicijnen?Wat is uw kennisniveau over uw medicijnen?
Hier zijn 5 belangrijke vragen om uzelf / ons te stellen:
Bericht•Gepubliceerd op 10/10/2022
Aangepaste bezoekersregelingAangepaste bezoekersregeling
De aanwezigheid van familie en vrienden zorgt voor de nodige troost en houdt het moreel van de patiŽnten op peil. Het is dan ook vanzelfsprekend dat bezoekers welkom zijn in onze instelling. Een nieuw bezoekersregeling is van toepassing vanaf 22/09/22.
Bericht•Gepubliceerd op 22/09/2022
PatiŽntervaringsonderzoekPatiŽntervaringsonderzoek
De resultaten van deze enquÍtes worden onderverdeeld in drie indicatoren. Deze worden aan alle niveaus meegedeeld ter ondersteuning van een transparante besluitvorming.
Bericht•Gepubliceerd op 11/04/2022
ValpreventieValpreventie
Valpartijen kunnen voorkomen worden! Wat als we het allemaal samen deden?
Bericht•Gepubliceerd op 30/03/2022
Volgende >>
Pagina 1 op 12
Chercher
Zoeken via sleutelwoord(en) in de archieven :
Chronologisch onderzoek in de archieven :
Onderzoek per rubriek in de archieven :