Foto UKZKF
FRNLEN
Bericht13/03/2020

>>Covid-19 : beperkte toegang tot de campus Horta

Vanaf maandag 16/03 en tot de opheffing van de maatregelen, beperken het UKZKF en het UVC Brugmann de toegang tot de site.

  • Bezoeken, raadplegingen en afnamen: toegang enkel via de hoofdingang JJ Crocqlaan 15, met een rechtvaardiging voor de toegang tot het UKZKF (vrijgeleide van de eenheid waar uw kind gehospitaliseerd is, bevestiging per SMS van uw raadpleging, Ö), behalve voor de afnamen.
  • Enkel het personeel en de patiŽnten van de Materniteit die zich naar de Dienst Neonatologie moeten begeven, mogen de loopbrug tussen beide instellingen gebruiken, via de passage die hiervoor is voorzien
  • De Spoed blijft toegankelijk via de JJ Crocqlaan 7.

Onze patiŽnten parkings langs de Stiťnonlaan zijn tijdelijk gereserveerd voor het personeel gedurende deze uitzonderlijke mobilisatie. De ouders kunnen parkeren in de omliggende straten (maatregel vanaf 17/03/2020).

De parking van de Spoed is voor behouden aan de Spoed.

U zal de campus Horta niet meer kunnen doorkruisen via het UVC Brugmann. Het zal ook niet mogelijk zijn de wagen te parkeren op de campus Horta.

  • Indien u per metro komt, gelieve via de Rommelaerelaan naar de hoofdingang te gaan.
  • Om u naar de Spoed te begeven, moet u ter hoogte van de hoofdingang verder doorgaan en dan links afslaan en de JJ Crocqlaan nemen tot nummer 7.

Bedankt voor uw begrip.