Verpleegkunde

De HUDERF-verpleegkundigen staan het dichtst bij de kinderen en hun familie.

Wij zijn op zoek naar jouw talent

Onze missie

De verpleegkundigen van het Kinderziekenhuis (HUDERF) bieden het kind gespecialiseerde zorgverlening; ze werken ook samen met de familie en naaste hulp om tegemoet te komen aan hun bezorgdheden en behoeften.

De diversiteit van de verpleegkundige beroepen bij HUDERF is de weerspiegeling van de diversiteit van specialismen en sectoren die onze patiënten opvangen en begeleiden in de preventieve, curatieve, palliatieve en educatieve domeinen.

Een gezamenlijke noemer? Het engagement! Op het terrein vertaalt zich dit in de kwaliteit en de veiligheid van de zorgverlening die wordt geboden in de diverse stadia van ontwikkeling van het kind, vanaf de geboorte tot de leeftijd van 16 jaar.

infis

Wij zoeken collega’s!

De verpleegkundige afdeling zoekt voortdurend nieuwe collega’s met een passie!

Onze verpleegkundigen passen dag na dag hun kennis en hun expertise toe, ten dienste van elk kind en elke jongere. De toegediende verzorging omvat het meest eenvoudige maar ook het meest complexe.

De multidisciplinariteit in onze instelling is van kapitaal belang. De teams interageren inderdaad onderling om onze patiënten de best mogelijke zorg te kunnen verlenen. 

infis

Op zoek naar een stage als verpleegkundige?

Wil je stage lopen bij onze teams? Dat is héél eenvoudig! 

Om bij ons stage te lopen moet je verplicht ingeschreven zijn in een opleidingscursus van bachelorniveau:

  • 4e jaar VVAZ (verpleegkundige verantwoordelijk voor algemene zorg)
  •  5e specialisatiejaar (Kindergeneeskunde, EMS, Geestelijke Gezondheidszorg, Operatiekwartier)

De stage moet minstens twee weken duren, zonder onderbreking.

Dien je stageaanvraag minstens 8 weken vóór de start van de stage in naar kristine [dot] vanaerschot [at] hubruxelles [dot] be (Kristine Vanaerschot)

infis

Een studentenjob bij HUDERF?

Een studentenjob in het Kinderziekenhuis is een unieke kans om tijdens je studies meer zin te geven aan je opleiding en om een verrijkende menselijke ervaring op te doen te midden van onze geëngageerde teams. Dit kan tijdens de zomervakantie maar ook tijdens het schooljaar! Werken als jobstudent bij HUDERF vormt in elk geval een mooie kans voor je carrière!