Interculturele bemiddeling 

mediation interculturelle

Interculturele bemiddeling vergemakkelijkt de communicatie tussen de patiënten en de zorgverleners. Ze helpt ook de vertrouwensrelatie tussen patiënten en betrokken partijen in het ziekenhuis te doen groeien, om eventuele cultuurgebonden hinderpalen te overwinnen.  

Hebt u behoefte aan begeleiding (taal, cultureel, religieus), maak dan gerust een afspraak met onze bemiddelaars om een begeleiding te krijgen die past bij uw behoeften, uw waarden en uw geloof. Een bemiddelaar kan u ook via videoconferencing helpen tijdens uw raadplegingen. Wij doen al het mogelijke opdat u alle informatie die u krijgt ook begrijpt, zodat uw toegang tot de gezondheidszorg werkelijk optimaal is. 

De interculturele bemiddeling is beschikbaar op maandag en vrijdag van 9 tot 17 uur, op dinsdag en donderdag van 8 tot 16 uur, en op woensdag van 8 tot 12 en van 13.30 tot 17 uur. 

Stel uw vragen gerust via e-mail mediation [dot] interculturelle [at] huderf [dot] be (mediation[dot]interculturelle[dot]huderf[at]hubruxelles[dot]be) of telefonisch aan de verantwoordelijken Said EL AMRANI +32 (0)2 477 36 79 en Abdelhamid CHETTI +32 (0)2 477 25 49