Werken bij HUDERF

Het Universitair Kinderziekenhuis (HUDERF) maakt deel uit van het academisch ziekenhuis Brussel (H.U.B), samen met het Jules Bordet Instituut en het Erasmeziekenhuis. 

Als referentiecentrum op internationaal niveau, gevestigd in het hart van het Brussels Gewest, biedt het H.U.B algemene, oncologische en pediatrische zorgen van hoge kwaliteit aan. Het H.U.B telt vandaag bijna 6.000 medewerkers en behoort daarmee tot de belangrijkste werkgevers in België. De instelling koestert 6 belangrijke waarden: Belang van de Patiënt, Respect, Engagement, Solidariteit, Diversiteit en Inclusie, Vrij Onderzoek.

travailler-a-l-HUDERF

Werken bij HUDERF

Werken bij HUDERF, dat is méér dan een job in het H.U.B; dat is aan de slag gaan in het enige universitaire ziekenhuis in België dat zich exclusief toelegt op kinderen en jongeren. Hier wordt altijd en bij alles aan hén en aan hun ouders gedacht.

Onze missie? Zorg dragen voor onze echte superhelden!

Hier worden – dankzij  een capaciteit van 183 bedden – elk jaar meer dan 14.000 kinderen en jongeren verzorgd in ziekenhuisverblijf, en 200.000 in consultatie. HUDERF telt als medisch-heelkundig ziekenhuis meer dan 800 artsen, paramedici, verpleeg- en zorgkundigen. Het garandeert kwaliteitszorg en streeft naar topgeneeskunde die toegankelijk is voor iedereen.

travailler-a-l-HUDERF

HUDERF rekruteert!

Gaat je bezorgdheid altijd eerst naar het belang van de patiënt? Heb je zin om mee in het avontuur te stappen? Ben je enthousiast en dynamisch? Aarzel dan niet: sluit je aan bij onze gemotiveerde teams! 

Maak kennis met onze werkaanbiedingen en stuur je kandidatuur: 

Voordelen voor ons personeel

Als toekomstige collega mag je gerust weten dat wij jouw welzijn kostbaar vinden. Bij HUDERF mag je rekenen op: 

  • een persoonlijk integratieparcours om je te begeleiden bij je eerste stappen in je job
  • een opleidingsprogramma waarmee je je hele loopbaan kunt blijven evolueren
  • tal van opportuniteiten om je loopbaan binnen een groot netwerk bij te sturen
  • een extralegaal pakket van maaltijdcheques, voorkeurtarieven in de medische zorg, MIVB-abonnement, extralegaal verlof, …
  • een vergoeding die rekening houdt met je ervaring, aangevuld met een maandelijkse bonus voor tweetaligheid en een jaarlijkse attractiviteitspremie.