Tandheelkunde/Orthodontie (Pediatrische)

Contact

02 477 3131

Onze rol

De Dienst Tandheelkunde - Orthodontie biedt een allesomvattende aanpak voor alle tandheelkundige problemen, evenals regelmatige preventieve controles om de ontwikkeling van gaatjes en andere mondproblemen te monitoren.

De dienst streeft ernaar tandheelkundige problemen te voorkomen door advies te geven over tandenpoetsen en voeding. Bovendien worden grondige tandheelkundige onderzoeken uitgevoerd om gaatjes in een vroeg stadium op te sporen.

20240119_120343.jpg

Focus

Opvang van patiënten met een handicap: De afdeling Kindertandheelkunde van het Kinderziekenhuis is toegewijd aan de zorg voor kinderen met fysieke of mentale handicaps zoals autisme of het syndroom van Down. Ons team is in staat om aangepaste zorg te bieden aan elke patiënt. Door een persoonlijke aanpak te hanteren, zijn we in staat om de specifieke behoeften van elk kind te begrijpen en te voldoen, terwijl we een omgeving creëren die comfortabel is voor hen. Ons voornaamste doel is het bieden van aangepaste tandheelkundige zorg om een goede mondgezondheid te waarborgen voor elk kind, ongeacht hun handicap.

Onze team

huderf informations pratiques

Onze specialisten