Student

Image
HUDERF

Onderwijs behoort tot de 3 missies van het H.U.B

Het H.U.B (Academisch Ziekenhuis Brussel) vormt in zijn hoedanigheid van academisch ziekenhuis een uitgelezen plek voor kennisoverdracht, en wel in zijn drie samenstellende instellingen: het Jules Bordet Instituut, het Erasmeziekenhuis en het Kinderziekenhuis).

Bij het H.U.B vindt onderwijs voor alle gezondheidszorgberoepen (artsen, verpleegkundigen, paramedici, laboratoriumtechnologen, …) plaats op het terrein, zo dicht mogelijk bij de medische teams en de patiënten.

Een studentenjob bij het Kinderziekenhuis

Werken bij HUDERF, dat is méér dan een job in het H.U.B; dat is aan de slag gaan in het enige universitaire ziekenhuis in België dat zich exclusief toelegt op kinderen en jongeren. Hier wordt bij álles gedacht aan hén en aan hun ouders. Onze missie? Zorg dragen voor onze echte superhelden!

Image
HUDERF

Hier worden – dankzij een capaciteit van 183 bedden – elk jaar meer dan 14.000 kinderen en jongeren verzorgd in ziekenhuisverblijf, en 200.000 in consultatie. HUDERF telt als medisch-heelkundig ziekenhuis meer dan 800 artsen, paramedici, verpleeg- en zorgkundigen. Het garandeert kwaliteitszorg en streeft naar topgeneeskunde die toegankelijk is voor iedereen.

Door tijdens je studies te werken in het Kinderziekenhuis, gun je jezelf een unieke kans om je opleiding nog meer betekenis te geven en een verrijkende menselijke ervaring te beleven binnen onze gemotiveerde teams. Werken als jobstudent bij HUDERF – tijdens de zomervakantie of tijdens het schooljaar – vormt een mooie opportuniteit voor je loopbaan. Komaan, werk met ons mee!  

infis

Op zoek naar een stage als verpleegkundige?

Wil je stage lopen bij onze teams? Dat is héél eenvoudig! 

Om bij ons stage te lopen moet je verplicht ingeschreven zijn in een opleidingscursus van bachelorniveau:

  • 4e jaar VVAZ (verpleegkundige verantwoordelijk voor algemene zorg)
  •  5e specialisatiejaar (Kindergeneeskunde, EMS, Geestelijke Gezondheidszorg, Operatiekwartier)

De stage moet minstens twee weken duren, zonder onderbreking.

Dien je stageaanvraag minstens 8 weken vóór de start van de stage in via kristine [dot] vanaerschot [at] hubruxelles [dot] be (kristine[dot]vanaerschot[at]hubruxelles[dot]be)