Foto UKZKF
FRNLEN

>>Een gebouw, twee gebouwen !

Het UKZKF bouwt aan hun toekomst

De afgelopen dertig jaar zijn de activiteiten van het ziekenhuis sterk gegroeid, door onder andere de zeer technische en gespecialiseerde zorgen die aan onze patiënten worden geboden, maar ook door de opmerkelijke vooruitgang van de pediatrische geneeskunde en het onderzoek.

Het nieuwe gebouw "Professor Henri Vis" vergroot het oppervlak van het kinderziekenhuis met een derde. Het herbergt een nieuwe generatie operatiekwartier, een nieuwe spoeddienst gewijd aan acute en dringende zorgen.

  • Augustus 2019 - Opening van het operatiekwartier en de nieuwe One Day
  • Week van 23 september 2019 - Opening van de spoeddienst

Het zal binnenkort ook de hospitalisatie-eenheden van de kinderpsychiatrie huisvesten; evenals een niet-intensieve neonatologie-eenheid (bedden n *) verbonden door een loopbrug met de kraamafdeling van het UVC Brugmann.

Een deel van de administratieve teams en de ondersteunende diensten zijn er ondergebracht.

Een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis begint met de opening van deze vleugel, waardoor we beter kunnen voldoen aan de behoeften van ernstig zieke kinderen en wij hun families beter kunnen opvangen.

Toegang

Voor jullie ouders, patiënten, bezoekers blijft de hoofdingang van het Kinderziekenhuis op nummer 15,  J. J.  Crocqlaan!

De huidige spoeddienst blijft open tot 23 september. De toegang tot nieuwe spoeddienst zal op 23 september veranderen, wij houden u op de hoogte!

UKZKF/VIS