Foto UKZKF
FRNLEN

>>Vaccinatie blijft prioritair en belangrijk om uw kinderen te beschermen !

Zoals vermeld door ONE, verantwoordelijk voor de implementatie van het vaccinatieprogramma van de Federatie Wallonië-Brussel, mag de huidige corona-epidemie ons niet doen vergeten dat er andere gevaarlijke, zelfs dodelijke, ziektes circuleren. Om deze af te weren is 1 gebaar voldoende : zich laten vaccineren. Dit is des te belangrijker voor kinderen onder 15 maanden die kwetsbaarder zijn voor ziektes die kunnen vermeden worden door vaccinatie. Daarom is het zelfs tijdens de corona-epidemie aangeraden om gezonde kinderen de vaccins te laten krijgen voorzien door het vaccinatie programma van de Federatie Wallonië-Brussel op de voorziene data in de kalender.

➔ Afspraak in de ONE consultaties, die open blijven om vaccinaties te verzekerenen.
➔ We ondersteunen dit initiatief van ONE door eveneens afspraken voor te stellen in de pediatrieconsultaties in het Kinderziekenhuis.

Een afspraak online maken | Maak een afspraak via telefoon : +32 (0)2 477.31.20

Vergeet het gezondheidsboekje niet!

De 'Risk Management Group' op federaal niveau raadt aan om minimale dienstverlening te behouden tijdens de epidemie en de vaccinatie in de consultaties maakt deel uit van deze minimale dienstverlening. De interuniversitaire groep van specialisten in vaccinatie (GIEV), aan dewelke onze pediaters en infectiologen van de ULB deelnemen, de Belgische organisaties van pediatrie en het College van algemene geneeskunde (SSMG) ondersteunen ook het behouden van deze essentiële dienst aan de bevolking.

Vaccinatie

De corona-epidemie mag ons geen andere ziektes doen vergeten die te vermijden zijn door vaccinatie. Afspraken in de ONE consultatiebureaus of in het Kinderziekenhuis.

Afspraken : +32 (0)2 477.31.20

Afspraken online