Foto UKZKF
FRNLEN
Bericht08/03/2022

>>Covid-19 veiligheidsmaatregelen aangepast

Update 08/03/2022 | Covid-19 maatregelen in het Kinderziekenhuis aangepast

De maatregelen betreffende de beperking van het bezoek en de begeleiding naar het ziekenhuis worden vanaf 08/03/2022 aangepast :

- Twee ouders mogen een patiŽnt begeleiden in raadpleging, voor onderzoeken, tijdens een One Day operatie, tijdens een One Day ziekenhuis opname, naar de spoedafdeling. Broers en zussen en familie worden nog niet toegelaten.

- De regels voor de bezoeken aan gehospitaliseerde patiŽnten blijven: eťn ouder mag altijd bij het kind blijven. De tweede ouder mag tijdens de bezoekuren komen van 14u tot 20u. Gelieve uw vrijgeleide te tonen die u werd bezorgd in de eenheid waar uw kind verblijft. Broers en zussen en andere familieleden worden niet toegelaten (uitzondering in intensieve eenheden of oncologie wordt bepaald door de arts).

- Het dragen van een mondmasker is verplicht in het hele ziekenhuis.

Het Kinderziekenhuis wil zijn patiŽnten en personeel een veilige omgeving bieden. Er zijn verschillende maatregelen genomen om u te beschermen en wij vragen hiervoor ieders medewerking bij het naleven van de voorschriften. Dank u, beste ouders en begeleiders, voor uw begrip!

Alles wat u moet weten om uw bezoek aan ons ziekenhuis te vergemakkelijken, vindt u ook hier: Coronavirus Covid-19 : belangrijke informatie - UKZKF (huderf.be)