Foto UKZKF
FRNLEN
Bericht10/06/2020

>>De raadplegingen gaan terug van start in het Kinderziekenhuis

Het Kinderziekenhuis staat klaar om jullie te verwelkomen voor de geleidelijke hervatting van alle ambulante activiteiten (raadplegingen, examenÖ).

Iedere patiŽnt, waarvoor de consultatie werd uitgesteld sinds het begin van de lockdown, zal door het ziekenhuis worden gecontacteerd om de afspraak met voorrang te verplaatsen, volgens de beschikbaarheid. Teleconsulten worden in bepaalde disciplines, na toestemming van de patiŽnt, onderhouden en aangemoedigd.

Voor alle nieuwe afspraken, vindt u contactgegevens op onze website. Onze receptie- en secretariaatsdiensten zijn toegankelijk en staan klaar om de vragen van patiŽnten en huisartsen te beantwoorden.

Indien u niet op uw afspraak kunt aanwezig zijn, vragen wij u ons te verwittigen op het secretariaat van de afspraken of door ons een bericht te sturen via het specifiek formulier op deze website.

Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers hebben we een reeks maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de hygiŽne en de sociale afstandelijkheid worden gerespecteerd.

Het patiŽntencircuit werd aangepast om het zo vloeiend en veilig mogelijk te laten verlopen : ontsmetting van de handen, verplicht dragen van een masker, slechts ťťn ouder mag het kind begeleiden, vloermarkering, duidelijke bewegwijzering, scheiding van in- en uitgangen, aangepaste wachtkamers, vereenvoudigde administratieve formaliteiten, enz.

>>Alles wat u moet weten over de onthaal en behandeling van uw kind in de huidige context van epidemie.