Foto UKZKF
FRNLEN

>>EndoERN Referentiecentrum

Het Centrum van Universitaire Ziekenhuizen?? van Brussel Endo-ERN is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen verschillende afdelingen van twee grote ziekenhuizen: het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola (UKZKF), het enige ziekenhuis in België dat volledig gewijd is aan kinderen, en het Erasmusziekenhuis, het universitair ziekenhuis van de Université Libre de Bruxelles (ULB).

Het Centrum van Universitaire Ziekenhuizen van Brussel Endo-ERN biedt toegang tot een waaier van deskundigheid en onderling gecoördineerde diagnostische technologieën binnen de departementen genetica, pediatrische endocrinologie, endocrinologie van volwassenen, reproductieve geneeskunde, die toegang geeft tot alle reproductieve technieken met inbegrip van pre-implantatiediagnostiek en vruchtbaarheidsbehoud, maar ook foetale geneeskunde en verloskunde, naast alle technische ondersteuning, gespecialiseerde chirurgie, psychiatrie en aangepaste medische beeldvorming.

Onze prioriteit is het bieden van transdisciplinaire zorg van hoge kwaliteit, gericht op de patiënt met zeldzame endocriene ziekten vanaf de geboorte tot aan de volwassenheid. Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van een partnerschap met onze patiënten door hen effectief te informeren en hun betrokkenheid gedurende hun hele therapeutische traject te ondersteunen.

Meer informatie