Foto UKZKF
FRNLEN

>>EIZ : administratieve aspecten

  1. Opname : Wanneer uw kind gehospitaliseerd wordt (zie hospitalisatie gids), vragen wij u zo vlug mogelijk naar het onthaal te gaan in de grote inkomhal op het gelijkvloers om uw kind te laten inschrijven. Er zal u een hospitalisatieprovisie gevraagd worden. Deze dient ten laatste 48 uur na de opname betaald te worden.
  2. Kamer moeder-kind : Indien u 's nachts bij uw kind wil blijven, meldt u dit aan het onthaal bij de opname alsook aan de verpleegkundige die zich met uw kind bezighoudt. De logeerkosten zijn vooraf te betalen aan het onthaal.
  3. Maaltijden : U kunt eveneens maaltijden verkrijgen in het ziekenhuis. Ook dit moet u aan het onthaal signaleren. U kan er tickets kopen die u aan de hoofverpleegster dient af te geven. Het is niet toegelaten te eten in de eenheid.
  4. Vertrek :
    • Naar een andere afdeling : Wanneer uw kind de specifieke zorgen van onze afdeling niet langer nodig heeft, zal het worden overgebracht naar de neo-natale afdeling of naar een gewone hospitalisatiezaal waar het zal kunnen spelen, naar school gaan en meer bezoek krijgen.Als uw kind van een ander ziekenhuis komt, zal het daar terug overgebracht worden.
    • Naar huis : Voor het vertrek zullen we u op de hoogte brengen van het eventueel te volgen dieet, van de verzorging en de medicatie die uw kind nog moet krijgen. Indien nodig maken wij eveneens een afspraak voor een raadpleging bij de dokter. Wanneer u thuis twijfels of vragen zou hebben, mag u ons gerust bellen.

Tekening ©Quentin GrebanTekening ©Quentin GrebanTekening ©Quentin Greban

EIZOuderbedOnthaal van oudersEetkamer ouders

>>Meer informatie over de EIZ.