Foto UKZKF
FRNLEN

>>Anesthesiologie

De anesthesist bewaakt de vitale parameters tijdens de ingreepOperatiekwartierDe dienst Anesthesiologie op de site Horta (UKZKF en UVC Brugmann) ontvangt 24 uur op 24 de patiënten gehospitaliseerd tijdens de peri-operatoire periode voor een diagnostische of therapeutische interventie.

Deze dienst voorziet ook een opvang voor de ambulante patiënten in heelkunde en pediatrie teneinde onder de best mogelijke omstandigheden diagnostische en pijnlijke therapeutische handelingen buiten het heelkundig blok te stellen.

Een team van verpleegkundigen gespecialiseerd in het kader van specifieke operatiezalen uitgerust met hoogstaande bewakingsapparatuur wenden de meest moderne technieken voor regionale en locoregionale anesthesie aan die aan elke leeftijdsgroep zijn aangepast. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het ontwaken van de patiënt.

Het team staat in voor de preventie, de evaluatie en de behandeling van acute pijn door middel van de meest aangepaste technieken en verzekert de multidisciplinaire behandeling van de chronische pijnaandoeningen van het kind.