Foto UKZKF
FRNLEN

>>Intensieve zorgen

De eenheid omvat 17 bedden verspreid over twee sectoren :

  • Intensieve zorgen : hoofdzakelijk voorbehouden aan kinderen waarvan de gezondheidstoestand een intensieve bewaking en technologisch verfijnd materieel vereist.
  • Ernstige brandwonden.
EIZ

Het team dat uw kind verzorgt, heeft een speciale opleiding gevolgd in pediatrische intensieve zorgen. Zeven tot acht dokters zijn er continu aan het werk.

Intensieve zorgen

De verpleegkundigen staan het dichtst bij uw kind. Ze bewaken 24 uur per dag de gezondheidstoestand van uw kind en lichten de dokters hierover in.

Dokters en verpleegkundigen staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u zo goed mogelijk te helpen.

Kinesisten, psychologen, opvoeders, diëtisten, maatschappelijk werkers zullen zich eveneens met de verzorging en de begeleiding van uw kind bezighouden.

Zowel het medisch als het verplegend team zullen u regelmatig op de hoogte houden van de evolutie van uw kind. Indien u dit wenst kan u altijd een onderhoud vragen met de verantwoordelijke van de eenheid.

Indien u ver van het ziekenhuis woont of om een of andere reden uw kind niet kan bezoeken, kunt u ons dag en nacht telefonisch bereiken.

Een aangenaam verblijf in de EIZ

De aanwezigheid van mama en papa is dag en nacht toegestaan. De naleving van de regels van de eenheid is vereist.

In het kader van de hospitalisatie van uw kind in onze eenheid zal de psycholoog van onze dienst een individuele afspraak met u maken.

Onthaal EIZEenheid ernstige brandwondenEenheid ernstige brandwonden